Web Analytics Made Easy - Statcounter

استرس و اضطراب منشا بسیاری از اختلالات خواب نظیر بیدار ‌شدن‌های مکرر، عدم‌آرامش هنگام خواب و... است. معمولا اولین راهکار، داروهای خواب‌آور به‌نظر می‌رسد اما نباید از تاثیر وابستگی به این داروها غافل شد.

به گزارش برنا؛ برای رفع این مشکلات، در کنار توجه به تکنیک‌های کسب آرامش، استفاده از برخی گیاهان در برنامه روزانه به مقابله با اختلالات خواب کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو، در ادامه این مطلب به 3 گیاه موثر بر کیفیت خواب پرداخته ایم.

1. سنبل‌الطیب برای کاهش تنش‌های عصبی  

سنبل‌الطیب در کاهش فشار خون و ضربان قلب تاثیر دارد و به‌طور جدی به تسکین تنش‌های عصبی، اضطراب و بی‌خوابی‌های ناشی از آن کمک می‌کند. مطالعات بسیاری حاکی از آن است که سنبل‌الطیب اختلالات خواب را حتی بیشتر از داروهای آرام‌بخش، بهبود می‌دهد. این تاثیر به‌خصوص زمانی که همراه با گیاه بادرنجبویه و گل ساعتی باشد، بیشتر خواهد بود. برای تهیه دمنوش این گیاه کافی است، 1 قاشق چایخوری ریشه سنبل‌الطیب را در یک فنجان آب دم کرده و صاف کنید و نیم‌ ساعت پیش از خواب بنوشید. البته می‌توان 100 گرم از این ریشه‌ را در 2 لیتر آب 10 دقیقه دم کرد و سپس در وان حمام به‌عنوان محلول ‌آرام‌بخش استفاده کرد.

2. گل‌ساعتی برای ایجاد آرامش

گل‌ساعتی به‌خاطر خواص آرامش بخشش شناخته می‌شود و برای افرادی که از بی‌خوابی رنج می‌برند، مفید است. این گیاه با تسکین حالات عصبی و نگرانی‌ها، بروز اختلالات خواب را کاهش می‌دهد. از این رو، توصیه می شود که یک قاشق چایخوری از گل‌‌ساعتی را در یک فنجان آب جوش چند دقیقه دم کنید و پس از غروب بنوشید.

3. بادرنجبویه برای تسکین نگرانی ها

بادرنجبویه برای بهبود گرفتگی‌ و دردهای معده شهرت دارد اما از تاثیر آن در تسکین نگرانی و استرس نباید غافل شد. مصرف دمنوش این گیاه در طول روز، به‌دلیل بهبود وضعیت روانی از بروز اختلالات خواب پیشگیری می‌کند. بنابراین، 2 قاشق سوپخوری بادرنجبویه را با 1 قاشق سوپخوری بابونه در یک لیتر آب جوش بریزید و پس از اینکه از روی حرارت برداشتید، اجازه دهید چند دقیقه دم بکشد. این نوشیدنی را در طول روز و قبل از خواب به‌مدت 3 هفته بنوشید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دمنوش داروهای خواب آور اختلالات خواب سنبل الطیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۹۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!

محققان دریافتند که ذرات ریز موجود در شیر گاو می‌توانند برای تحویل خوراکی داروهای RNA استفاده شوند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روش‌های درمانی مبتنی بر ریبونوکلئیک اسید (RNA) ابزار قدرتمندی در اختیار محققان قرار می‌دهد تا راهی برای هدف قرار دادن بیماری‌های غیرقابل درمان در سطح مولکولی ارائه دهند. در حالی که این ساختارهای زیستی می‌توانند به طور موثری با تزریق، مانند واکسن ضدکرونا تحویل داده شوند، تاکنون هیچ راه موفقی برای تحویل آن‌ها به صورت خوراکی وجود نداشته است، زیرا این داروها در شرایط سخت روده از بین می‌روند.

در مقاله‌ای که در مجله Nanobiotechnology منتشر شده است، دکتردریتون ولاسالیو و تیم محققان وی دریافتند که ذرات ریز در شیر گاو به نام وزیکول‌های خارج سلولی (EVS) می‌توانند به طور مؤثر از داروهای RNA محافظت کرده و آن‌ها را تحویل دهند.

ولاسالیو می‌گوید: «تجویز خوراکی داروها، راحت‌ترین و معمولاً ارزان‌ترین راه برای مصرف دارو است زیرا به متخصصان مراقبت‌های بهداشتی متکی نیست. توانایی ارائه داروهای بیولوژیکی مانند روش‌های درمانی RNA اغلب با مشکلاتی روبرو هستند که استفاده از ذرات داخل شیر می‌تواند به رفع این مشکل کمک کند.»

وی افزود: «این دستاورد می‌تواند منجر به عرضه روش‌های انقلابی و پایدار و همچنین مقرون به صرفه و در دسترس اسید نوکلئیک خوراکی برای بیماری‌ها شود که تأثیرات اجتماعی زیادی دارد.»

وزیکول‌های خارج سلولی سامانه‌های نانویی بوده که مولکول‌های بیولوژیکی را در بدن حفظ می‌کنند و دسترسی مولکول‌ها را به سلول‌ها کنترل و تنظیم می‌کنند. در حالی که وزیکول‌های خارج سلولی برای تحویل دارو به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است، استفاده از وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر برای رهایش خوراکی داروهای RNA به طور گسترده‌ بررسی نشده است. با این حال، وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر به طور طبیعی برای جذب در روده مناسب هستند زیرا تصور می‌شود این سیستم‌ها به عنوان ابزاری برای انتقال مولکول‌های بیولوژیکی از مادر به کودک تکامل یافته‌اند.

محققان این پروژه پس از استخراج وزیکول‌های خارج سلولی از شیر گاو، آن‌ها را با مولکول‌های RNA برای درمان بیماری التهابی روده (IBD) پر کردند. این وزیکول‌های خارج سلولی قادر به انتقال مولکول‌های RNA درمانی در سد روده در مدل‌های آزمایشگاهی پیشرفته روده انسان بودند. در مطالعات حیوانی روی موش، وزیکول‌های خارج سلولی شیر بار RNA التهابی مربوط به IBD را کاهش دادند.

این امر باعث می‌شود درها برای روش‌های درمانی خوراکی RNA برای طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی، دیابت و واکسن در برابر سایر عفونت‌های ویروسی باز شود.

دیگر خبرها

  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا
  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • سریع‌ترین راه‌های از بین بردن بوی سیر دهان
  • افراد زودجوش این دمنوش را مصرف کنند
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت